Alfapet!

Okey, erkänner att jag glömt bort mig blogg en liten vecka. Det är knappast så att det inte har hänt något, de har hänt FÖR mycket och det har gått FÖR snabbt :P tiden försvinner.
Om två månader är det jul och då har jag redan gått 1/6 delar på gymnasiet :/ känns ju helt sjukt. DET GÅR ALDELESS FÖR SNABBT. Hinner inte ens med att skriva på bloggen, oh då äre dåligt, hehe.
Aja I helgen vare två fester och det var kul i överlag, förutom att jag inte hade dricka på lördagen, och det var lite lame :/ så denna helg blire andra puckar!
Idag blev jag häpen när jag kom till skolan. Inte ofta man möts av zombies och häxor, haha...
AJA (igen) efter skolan ringde Hanna så mötte jag och Sara upp henne. Vi köpte linser, och drog sedan och åt en pizza var. Det var länge sedan jag var så otroligt hungrig.
Resten av kvällen spelade vi alfapet :P Jag kom sist och hanna vann. Jävla turspel. <3

seg jag är :P

Jag är väldigt seg och trött och ja bara orkar inget :P Men jag måste orka! Jag ska göra historialäxa nu, och jag kommer fan inte hinna, hehe.
jag försöker leka smart för något år sedan hehe :

Myrsloken, Lukas och Mamsen!

Yep, efter skolan åkte jag mot Sundbyberg för att gå in på myrorna och kolla om de samlat in något fint som jag kan köpa! Jag skulle åka dit med mamsen bara men när jag skulle gå av tunnelbanan hängde Lukas på :)
Så vi gick till hemköp och köpte julmust och chips medans vi väntade på mamma. Mamma hittade äggkoppar och jag hittade en bok som jag länge velat läsa!
Efter myrorna så begav vi oss till en sportresturang(?) och både jag och Lukas tog hamburgare medans mamsi tog sallad, MUMS!

Försovning

När en morgon börjar med att man försover sig så blir hela dagen jobbig.
Man försöker dricka kaffe, och YES du blir pigg... i 5 minuter.

Aja dagen flöt på bra, med bara en lektion, som var grymt kul. Italienska.

Efter det blev det sushi till lunch. Mumsis! 
SEDAN, (eftersom att jag bråkat med farmor.. ) så ville jag inte åka hem.
Så jag hängde med Nelly till stan för att kolla på peruker.
Efter det åkta jag 3 stationer längre med bussen och gick en promenad hem.
Allt för att slippa dig farmor.
BLÄ! tänk att man kan älska och sen hata någon från dag till dag.



Love you J

Middag med moster!

Åkte direkt till fridhemsplan efter skolan och träffade en av mina mostrar. Min bästa, närmaste moster som dessutom är tvilling med min mamma. Det är nog därför vi är så tighta!

Iaf, vi slog oss ner på en mysig italiensk restaurang på ett hörn och åt oss rejält mätta! Efter det tog vi en kaffe och utbytte lite hemlisar.
Jag känner mig ju inte lite cool när jag får reda på saker som inte ens min mamma vet om, haha!

Philip-kusinen fyller snart 13 så vi planerade hans födelsedag samt köpte en fin tröja till honom på carlings. Hoppas han blir glad!

Tiden går snabbt när man har roligt, hade kunnat vara med henne i timmar! Kramis på dig. <3

Najs Majs jakt nästa vecka... = ?

Mowhahah. UPPKLARAT!

Nästa vecka är det jakt. Pappa försvinner i en vecka från lördag morgon. Han bad farmor hålla koll på mig, men hon sa nej: "NEJ, Barnet är 16 år!!"
Älskar dig farmor :D Hahah <3

Najs kväll!

Johannis, bästis. Igår hade jag en överraskning till min Johanna :D
Hon fyllde år under en period då jag var helt pank.. så det blev inget firande.
MEN igår så firade jag henne stort.
Vi åkte in till stan och jag hade sagt åt henne att vara hungrig och de var vi båda som tur.
Vi gick in på mongolian för att det är min favoritresturang :D
hon har aldrig varit där, men jag hoppas att hon tyckte attd et var kul :)
man äter på ett ganska speciellt sätt.
Det är buffe och man tar maten olagad/rå och sedan går till köket där de wokar den framför ens ögon!
Det är lite kul faktiskt. Man får exakt de man vill ha!
ah det är ju bara skitmysigt att äta där.
När vi ätit första portionen och när de tagit undan våra tallrikar och vi skulle smälta maten tog jag fram en liten present från the bodyshop :D Jag har själv en likadan ;) haha.
Nä men det var grymt kul iaf, och vi pratade i massor, lyckad kväll!
Älskar dig bästis!

Vem är han egentligen?

Helt plötsligt är han den snälla generösa personen som ger mig allt jag pekar på. Vi går på bio, ut och käkar och ger mig fina saker som parfymer osv.
Nästa dag granskar han mig uppifrån och ner och säger att det inte är bra att jag äter ute till lunch varje dag. Jag säger ifrån: "Jag äter mest sallad, nästan varje dag."
"Det syns inte." svarar han.
Han använder sina händer i luften och visar en rak linje. Han ändrar rikting på handen och det blir en stark kurva upp.
"Det här är din vikt." säger han.
När jag är påväg in till mitt rum kollar jag mig själv i fönstret. *Är jag tjock?* tänker jag. Jag vill inte vara den som klagar! Jag orkar faktiskt inte vara den missnöjda, jobbiga personen. Jag är en glad och positiv person för det mesta, om jag inte har PMS förstås.

Han ropar in mig i köket igen den här gången för att skriva inköpslista.
"Skriv upp allt du saknar." säger han och går ut i vardagsrummet.
Jag skriver ner: yoghurt, special K och ägg. Mer kommer jag inte på. Han går till köket och läser listan. "Special K är inte bra för dig, för mycket kolhydrater. Visst jag kan väl köpa det men då fåru skippa den där rosa förpackningen och ta den naturella ist."
"Visst jag kan ta den naturella, men då får du köpa russin eller något annat att ha i." Jag ångrar mig genast och säger mest på skämt. "Haha.. Men jag kan skippa frukosten."
"Vad sa du?" säger han - oxå på skämt, antar jag.
Jag svarar: "Jag behöver inte äta någon frukost. Jag kan bara äta lunch och middag om du vill."
Jag lyssnar efter ett svar men det kommer inget på en lång stund. Tillslut säger han: Mhhm.
Jag suckar och går in till mitt rum igen. Sen skriker jag: "Köp bananer!"

Barnvakt, promenad, bio och käk!

Allt på samma gång. Min gulliga kusin från uppsala kom till sthlm idag för att hennes mamma (min faster) skulle hjälpa farmor med att flytta. Jag skulle ta hand om Malin, så vi drog och såg Spykids i 4D... Man hade någon luktgrej, men den sög! Filmen var helt okey för att vara spykids och svenskt tal. Men jag hade jättekul med 8åriga malin. Hon är smart!

Vem vill ha saker från HM, bikbok och gina när man kan gå till farmor?

Min farmor är bäst. Min farmor är megasnäll och jättegullig. Hon var snygg och helt underbart vacker när hon var ung, smalare än mig :) Hon hade tyvärr storlek 38 i skor, så jag fick säga "hejdå" till de ubersnygga blå högklackade stövlarna.. :( snyft. 
Däremot! så finns de mycket annat man kan ha på sig, som inte har storlekar ;) Jag fick ta vad jag ville och hittade en hel del saker. OLIVIA är glad!










Vad tycker ni om min farmor?

TACK PAPPA!

OH YEAH. Jag fick precis vad jag önskade mig. Min pappa är så snäll och jag är så ÖVERGLAD!
Erkänn att min pappa är supersnäll?

Varför?

Ibland undrar man: Varför är vissa personer helt korkade i huvudet? Jag varför inte varför jag gjorde detta, men var bara tvungen att skriva ner ett minne som är så starkt, så starkt. Det är skrivet ur mitt eget perspektiv. Kommer aldrig att glömma denna dag. 
Detta är orsaken till att jag ogillar fisk och speciellt deras ben! Detta är orsaken till att jag har blodfobi. 
ENJOY!

Det finns en lek som vi ofta leker på dagis. Hamburgaren går ut på att man skulle bygga en så stor hamburgare som möjligt med hjälp av madrasser och barn. Detta vet inte fröknarna om.

Eftersom att jag vill vara starkast och bäst så vill jag vara längst ner med killarna.

Vi har en madrass på golvet, sedan mig, Joel och Rasmus.

På oss la de en till madrass och sen fick Emma lägga sig. Emma är min bästa vän. När Amanda ska lägga sig råkar hon ramla. Mitt huvud dunkar i golvet men det gör inte ont, det känns bara konstigt. Alla fortsätter att hoppa på oss och killarna låtsas att det gör ont. Bara för skoj. Men när de ser mitt näsblod slutar de och hämtar snabbt en fröken.

Jag vänder mig om mot dörren. Ber för att inte...åh nej...Lisa kommer för att hämta mig.

Jag hatar verkligen Lisa. Hon tar mig i armen och lyfter upp mig på axeln. Hon låtsas bara tycka synd om mig.


”Gör det ont Olivia?”, säger hon och använder sin mjukaste röst.
”Nej...” Som vanligt tycker jag att det är pinsamt att gråta.”Släpp ner mig!”
Jag vet att hon hatar mig. Att hon tittar konstigt på mig vid maten. Till och med att hon avskyr mig, som är ett väldigt starkt ord. Värre än att hata. Så varför är hon tvungen att bry sig om mig nu? Hon släpper inte ner mig. Hon håller bara hårdare. Jag börjar banka på hennes rygg, försöker få henne att släppa sitt stenhårda grepp.
Hon viskar till mig att vara tyst. Jag ser bara hennes avskyvärda blickar i minnet. Jag sliter i hennes hår, och då ger hon sig. Hon släpper ner mig och får den arga minen igen. Jag visste det, hon kunde inte hålla sig för att vara arg. Underbart.

Jag tittar ner i golvet för att undvika hennes blick som borrar sig in i min hud och lämnar spår av henne. Jag kan faktiskt inte komma på en enda dag som hon inte har givit mig blicken. Mig och ingen annan.
I vanliga fall brukar golvet vara grönt. Grönt, tråkigt och hållbart. Nu börjar röda droppar pricka det. De kladdar ihop sig och blir större. De blandar sig sedan med vatten. När jag undrar var det kommer ifrån förstår jag att det måste vara mina tårar. Blod och tårar. Blodet vill inte stanna i näsan. Det ville ut. Det ville skrämma alla barnen. Jag hickar med stängd mun. Fortfarande ovillig att gråta.
Lisa vänder på klacken och går med snabba steg mot hallen. Jag sätter mig ner och lägger huvudet på golvet. Gömmer mig för allas blickar.


Snart hörs nya steg. Snabba, dubbla steg.
”Men Olivia då!” säger en äldre kvinna förfärat. Hon klappar mig på ryggen. ”Kan du komma med mig?”
Det var just den rösten jag vill höra. Den snälla, omtänksamma rösten. Rösten som tillhör Anneli. Jag sätter mig lydigt upp, tar tag i hennes hand och reser på mig. Hon är väldigt kort. Hon är även den snällaste kvinnan på dagis. Varje gång som vi blir masserade får de andra barnen välja vart. När Anneli gör på mig behöver jag bara viska: ”Allt”. Hon är alltid den som tar hand om mig.

”Emma?” viskar jag frågande. Emma kommer snabbt fram till mig. Hon är aldrig den som sviker.

Vi blev bästa kompisar första gången vi träffades. Vi utbytte bara några blickar och hon frågade: ”Ska vi bli bästa kompisar?” Jag visste inte vad jag skulle säga eftersom att jag inte hade haft någon. ”Ja, vad kul!” svarade jag glatt. Dagen efter det var vi alltid tillsammans. Och vi bråkade inte en enda gång… Eller jo, en gång. Men vi ångrade oss direkt och blev kompisar igen.

Emma följer med oss till dörren. Jag vänder mig om för att titta på åskådarna. Alla tittar med stora ögon på mitt ansikte. Det ser säkert förskräckligt ut. Men jag bryr mig inte. Lisa, hon ser bara sur ut. Hon snörper på munnen och börjar skura golvet med hastiga rörelser. Jag vänder mig om igen och ler för mig själv. Jag låter det droppa lite blod på tröskeln också. Bara för att hon ska få mer jobb. Jag skrattar tyst i huvudet, men suddar snabbt bort tanken. *Det där var hemsk gjort Olivia.* säger en röst i mitt huvud. *Ja vet, * svarar jag och får skuld-känslor.

Vi går mot toaletterna.Vi tvättar mig i ansiktet och på armarna. Sen går vi till min korg och hittar en ny tröja. Den är grön med blombroderingar på ärmarna.

Jag och Emma sitter och ritar innan maten. Ida och Amanda är också med. Jag ritar en tjej som står på en äng full med runda blommor. Alla i olika färger. Himlen är blå och det finns inga moln. Jag ritar ett träd också. Lisbet kommer fram till oss och säger att det är lunch. Hon är en snäll fröken med ljusgult hår. Hennes varma ögon ser så snälla ut. Alla går och sätter sig vid borden. Jag sitter kvar och ritar en sista detalj: Blod som rinner ur näsan på flickan. Jag hoppar upp och sätter mig vid mitt bord.

Jag visste redan innan att det skulle vara fisk. Men stanken gör det ändå värre. Lisa häller på rejält med mat.
”Jag vill inte äta det här.” säger jag och tittar bort från maten.
”Du måste äta. Du får inget annat.” säger hon enkelt och häller på märkbart mindre till de andra barnen. Nästan ingen äter. Ändå hackar hon bara på mig.

När hälften av barnen har ätit klart får de gå. Jag drar med gaffeln fram och tillbaka på tallriken så det gnisslar. Jag tittar på Lisa, sen tar jag en fiskbit och sväljer utan att tugga. Benen river mig i halsen. Jag hostar upp maten, hostar men ett ben har fastnat! Hon dunkar mig i ryggen. Det hjälper inte. Jag råkar svälja det. Jag tittar på henne med mord i blicken.
”Jag tänker inte äta. Det är bara ben.”
”Benen är mjuka. Det är bara att svälja dem.”
Jag börjar peta ut varenda ben ur maten. Hon sitter och väntar på mig. När alla benen är ute vågar jag äta igen. Det är inte äckligt men ändå inte gott för det saknar smak och jag saknar min aptit. Jag sprider ut den sista maten på tallriken sedan puttar jag ut min stol och går utan att säga: ”Tack för maten”.





Lyckad dag!

Fan vad allt gick bra idag!
Jag gick upp sent, men kom i tid!
Jag var en av 6 som inte skolkade på idrotten och vår lärare älskade oss (A)
Jag dog inte i kokilolloleror!
Jag fick jättemycket beröm av min lärare!
Jag åt god mat!

Fan vad allt gick lyckat :P
Vill visa min bildläxa oxå, även fast jag inte är så nöjd. Man skulle rita sitt fönster, och en bild åt en låt:)
Puss!



Misslyckat försök, rita av Dennism :P

Haha jag blev så missnöjd med den här bilden... Men ni får se den ändå tycker jag :)
Jag gjorde den på någon timma kanske, men fick aldrig till den rätt så ajg klippte bort massor. Förstå gången jag klipper i en seriös bild :O




Ah jag tänkte vara lite seriös oxå.  Idag var jag faktiskt på möte hos socialen. Jag blev ju tagen av polisen för några veckor sedan, vilket bara var REN otur. Det kunde ha varit vem som helst i mitt gäng som blivit tagen men det var jag, jag som är den utsatta. Aja. Jag är ju ändå glad att ingen av mina kompisar blev tagna. Såklart, jag vill deras bästa.

Alla måste tydligen gå på sånt här möte som jag var på idag, men jag blir grymt irriterad när de inte bara anklagar mig, utan oxå min kära mamma och pappa. Vad har de med att göra att jag dricker med mina kompisar? inte ett skit. Inte ett skit.

Vem berättar för sina föräldrar om man ska på fest och dricka?
90 % av sveriges ungdomar säger säkert inte! :D

Aja puss på er. Det blir förmodligen mat på korat ikväll (thai). Jag hoppas att Hanna hänger på!

Montazamiii!!

Mowhaha. Jag träffade Montazami i Stan på Åhlens!  Han är så söt (A) hihi Här är en bild, fick tyvärr inte med hennes ansikte, men man ser att de är hon, för hon är så himla lång...

RSS 2.0