Nya gymnasiet: Maten

Okey, vill bara säga att i allmänhet så är min nya skola sUper... äälskar den helt enkelt... Aja, det var inte direkt vad detta skulle handla om utan MATEN! Maten på denna är unik. Det är säkert inte många skolor som har möjlighet att äta så... varierad mat som vi. Vi har ca 40 matsalar :)
Låter ganska great va? Vi får 50 kr varje dag, och så går vi ute på resturang varje dag. VI ÄTER MAT SOM VI ALDRIG DRÖMT OM ATT FÅ ÄTA I SKOLAN! 

Ni ska få ett smakprov på tisdagens måltid ;)



Ah då var man på landet NOT.

Haha, jag trodde jag skulle till landet istället stannade jag hos Christoffer i Vingåker. Landstället ligger någon mil utanför. Mamma bangade så jag och pappa fick åka dit själva men när skjutbanan var stängd - så bestämde vi oss för att bara vara där en natt. Pappa lämnade mig hos Chris på fredag kväll för det var bestämt sedan länge. Sen hämtade pappa mig där idag lördag kl 19.00...
Vi hade massa skoj men jag mådde lite illa... På lördag morgon gjorde han värsta fina frukosten/lunchen till mig. Eget mos och allt ;) Duktig pojke! hihi.
Jag älskar dig som min bästa killkompis, det vet du. Jag sa det inatt kl 3. Puss.

Gårdagens plopp...

TJoho! Iförrgår vare bio med min johanna :) Den var grym! Bridesmaids hette den och jag kan verkligen rekomendera om du gillar skratt!
Efter det träffade jag hanna och vi hade massa kul :) Träffade massa nya personer men kände mig ashemsk på morgonen... Sedan fick jag reda på av min pappa att jag hade glömt hemmanycklarna.. Så efter att jag rest omkring lite i stockholm fick jag tag på Mysan! Jippie!...
Jag åkte hem till henne och käkade, duschade, sov.. aja allt det där vanliga man gör när man är hemma :)
Sedan kom hanna hem till Mysan och vi drog till stan för att kolla på utebion VILKEN var KASS! så vi bestämde oss för att dra :) Hanna sov över hos mig och vi gick upp tidigt för att släppa iväg henne till skolan. Lycka till med skolan hanna! själv börjar jag inte förns på måndag, mowhaha ;)

aja tänkte bara skriva ett litet asnabbt inlägg innan jag trar till en killkompis. Gah jag är sen!
precis duschat, men detta är en gammal bild. KRAMIS KRAMIS!

Nya saker från Kreatima!

Yesbox! Jag var på Kreatima med min mamma i fredags faktiskt och vi köpte massa nya prylar! Jag köpte penslar till mig själv (dock har jag ingen färg än..)


Sen köpte vi nya färgpennor oxå, eftersom jag gillar mina gamla så mycket som jag fick i julklapp! Dessa fick jag av min mamma, plus block! men det är nästa bild där jag oxå ritade av ett äpple från google eller något bara för att testa den nya stilen som jag aldrig målat förut!




Kristen Stewart-bild!

Jag hade lite tråkigt på landet, japp. Jag har varit borta på landet typ hela sommarn. Det känns väldigt skönt att vara tillbaka, verkligen.
Men det var inte bara surt! jag solade, badade och min kompis Johanna kom på besök en vecka, vi hade massa skoj och åkte till gustavsvik! nordens största badhus om jag inte har fel...

Som jag sa förut, så vare oxå ganska mycket tråkig tid där på landet. Mycket slö-tid. Så jag stannade filmen eclipse på paus och ritade av Kristen Stewart.



RSS 2.0