Vill någon bli ritad?

Det är en lång lista på folk som vill bli ritade men någon gång så kanskte jag kan rita just dig :) kramis, skriv nedan om du är intresserad! (är inte säkert att jag ritar någon alls, men kanske. Beror såklart helt på humöret)
smakprov:

Vilken vinst!

Gick så jävla bra på värmdö gymnasium  bild när jag lämnade in prover idag. Den manliga läraren början nästan gråta :O Hoppas verkligen att jag kommer in, älskar helt klart skolan!
Innan jag öppnade bildmappen så frågade kvinnan om jag kunde komma tillbaka dit imorrn och hämta proverna. Jag sa såklart ja.
När de öppnat och beundrat alla mina bilder en efter en och bett mig ge förklaring till allt (som jag vilt hittade på under samtalet) så tittade de menade på varandra och log och sa att de gjort ett beslut redan nu och att jag kunde ta med teckningarna hem direkt. Det var liksom redan klart :) Det känns som om jag fick fullpott på första intrycket och bilderna, nu är det bara betygen från grundskolan som spökar. Hoppas verkligen att jag kommer in på mina livlinor har försvunnit. Skit!
lite gamla bilder som jag oxå tog med till skolan eftersom att jag inte kunde göra deras prov på plats (det visade sig att kvinnan var störtförälskad i filmen AVATAR vilken enorm tur jag hade.. )
:

Teckningar till värmdö gymnasium

Mina målningar till värmdö är klara :D

Stilleben, restaurangbesök och scream på bio!

Första gången i hela mitt liv jag ritar ett stilleben av ett glas :/
Jag trodde jag skulle misslyckas totalt, att jag valde ett för svårt föremål. Ett glas där det blev ENORMT mycket skuggor i. Men det lönar sig, det ser riktigt grymt ut hitills. Det ska vara tre föremål, ett är nästan klart. Aja, jag har ju hela dagen på mig imorrn MEN jag måste läsa sida 246-267 i kemi till på måndag, för då har jag omprov eftersom att jag var sjuk.
Sen är det massor av läxor oxå. FAAN. Jag orkar inte.
Pappa har varit sur på mig i evigheter men inte längre tydligen. Han verkar förstå att det inte lönar sig att trycka ner mig så han tog initiativet att gå ut på restaurang med mig ikväll. Det var väldigt trevligt. Restaurang: KORAT!

Okey... Igår var det sista konserten. Jag kan inte sluta tänka på det seriöst! Snyft.. Men iaf:
Jag, Elina, Sara, Johnna och Hanna bestämde oss för att gå på bio när klockan var 22.50 så vi åkte till rigoletto och såg att det fanns 50 platser kvar till Scream 4. Jag stod i kö i 20 min för en stor hotsnacks som jag delade med Johanna. Mums :D
Rekomenderar filmen! en blandning mellan skräck och humor...
Puss och godnatt <3

Underbar dag ? :/

Underbar dag. Tyvärr sov jag knappt 2 timmar denna natt men det är en helt annan sak som jag inte tänkte nämna så ingen idee att fråga. :)
Vi hade rep hela dagen igen! Den första timman gäspade jag 24/7 men det la sig som tur när vi fått i glöden igen. Som jag sa, en helt underbar dag. Hemskt fult väder (som nu börjar klarna till min sista vårkonsert), gråtande natt och sedan 30 min sen till skolan YEY :D
Ah anyway..
Love you.
Love life.
(gammal bild: sista dagen på påsklovet)

Slöjddagbok ?

Fick veta i tisdags att jag skulle göra en slöjddagbok till slöjden och som skulle lämnas in på onsdag. Man skulle designa en egen logga, ta massa foton under hela året och sedan skriva en dagboksliknande text med allt man gjort. Det skulle stå problem och hur man löste dem osv :)
Skiss ritad av Olivia:
Lite bilder på tyget nedan:

Ja, det finns grönt i Stockholm!

Det finns nog många som sett en sten när de tänker på Stockholm. Eller en stock? Jag bor 5 min från Slussen och jag får se det här varje dag jag går till skolan. Visst är det underbart?
Jag har konsert ikväll och jag ska sjunga solo :D förra veckan hade vi också konsert och då sjöng jag precis som jag ska nu. Men det blir annourlunda varje gång och bara bättre och bättre. Längtar till fredag men ändå inte. Det blir den sista vårkonserten för alltid och jag har vant mig vid att ha 1-3 per år i 6 år nu. Det är ganska många konserter. Kram alla <3

Bråk.

Bråk med pappsen. Jag hade helt glömt bort att åka till värmdö och lämna in arbetsproven.
Jag mejlade faktiskt en lärare på skolan och jag har fått en ny egen tid. Jag är överlycklig att jag kunde lösa det! Helt underbart.
Jag tackar oxå Chris, min vän som hjälpte mig med min enorma läxhög. Inget fusk, han gav mig bara motivation. Tack!
Jag vill ha långt hår igen...

Ännu mer fixat!

Jag har verkligen inte alls tid med sånt här nu, men det är så kul att leta runt och trixa! Har dock lite problem med att namnen syns när man kommenterar. Jag hoppas att någon kan hjälpa mig, annars fixar jag det själv någon gång. Hehe.
IAF!
Olivia heter jag, kallas även för: Kassandra, Livan eller Liv. Så om någon kallar mig kassandra, BLI INTE FÖRVIRRADE!
Jag är 16 år men är väldigt kort. Eller så är det bara så att mina vänner är grymt långa :O
Aja whatever.
Jag har brunt hår och gröna ögon. Resten får du nog svar på sen!
Vill bara att säga att detta är min första blogg och förmoderligen min sista. Om jag gör något har jag kvar det. Det är garanterat!
Måste nog gå ut med bloggen snart, kan ju inte bara skriva för min bloggare-till-vän och en tjej på en hemsida. Haha! *skrattar för mig själv*

Första inlägget :O

Första bloggen, första inlägget och jag har redan redigerat massor (känns det som). Är massa stolt över mig själv. Jag har lite funderingar, men det jag har gjort har jag har listat ut allt själv *blir ännu mer stolt*.
Tänkte skriva lite om mig själv här, men nu kom jag på att jag är outhärdligt trött, så jag gör det imorrn.
Nu känner jag mig helt dum i huvudet som skriver helt ensam på en blogg utan att jag informerat vänner eller bekanta men det tar jag sen! Precis som läxorna ;)
Och om någon skulle titta förbi kan du få veta hur jag ser ut :) kram!

RSS 2.0