Grymt oaktiv = Turkiet?

Anledningen till att jag varit oaktiv är för att jag har varit i turkiet. UNDERBART land. Alla skriker att man ska gå in i deras butiker och det är 40 grader i skuggan. Samma sak är det i trafiken.. Om man ska svänga så tutar man, det weird :P Sen var alla turkar på mig. En kille bad om lov från min mamma att han skulle få gå ut med mig. Hon sa " not a chance". Jag älskar min mamma! Berättar mer om resan sen, och ger er lite bilder!

Middag hemma med pappsen och kvällspromenad!

Så himla mysig dag. Igår var vi ute med klassen och badade och de slutade med en mysig eld och sen promenad hem med Hanna! Vi somnade och vaknade kl 10.30, fast vi började 10 HEHE.. Aja, sådant händer.
Efter att vi varit så sega hemma tog skoldagen slut runt 12 :O Så vi drog in till stan och träffade Elina, Johanna, Sara och Miriam. Vi kollade på klänningar på NK för att sedan gå ut på kungsan och leta efter solen. Så himla varmt! Jag förstår inte dem med jeans när det är 27 grader i skuggan, puckon. Aja, en kille kom fram till oss och gav oss 15 cl cola. Älskar mängden, jag orkar inte mer! Han tipsade oss om att det var gratis glass en bit bort. Godaste glassen ever (A)
Efter lite mer klänningtittande och efter att ha pratat med en kvinna som såg ut som judit och judit åkte jag hem till pappsen där vi lagade massa god mat tillsammans! Men vi fuskade med såsen :P
Senare på kvällen tog jag och pappsen en promenad vid stranden efter ett dopp! Godnatt för ikväll!

Ingen data wtf?

Sitter hemma hos christoffer och lånar hans data ;) yey tack! Mowhaha.. Så just nu så kan jag inte skriva mer, vill umgås lite :) men sen så svarar jag på alla kommentarer!
Aja, Mys har jag på landet iaf. Går 10 000 steg varje dag och mår bra. Kram alla!

Rytmus!

Det gick massa mega bra när jag skulle sjunga på Rytmus - en känd musikskola i sthlm. Det skulle vara grymt kul om jag skulle komma in, det är inte så troligt, men man kan önska iaf! De är så himla trevliga där, de gör bara så att jag älskar skolan mer. Så hjälpsamma och artiga. KRAM PÅ DEM!
Redigerade nyss två bilder på mig själv, lite coolt faktiskt ;)

Sol? och nya kläder

Tjoho! Köpte ett nytt plagg igår. En tröja på cubus för 59 kr :/ Fan vad billigt, och den var jättemysig. Köpte en STOR storlek för att den skulle vara extra stor och mysig.
bild på mig med min nya tröja:
Sen var det så himla vackert väder och även fast polarna bangade tog jag en trip till bryggan och sjön, mowhaha.

En annan bild

Jag lämnade faktiskt in 4 teckningar till värmdö. Egentligen skulle man lämna in två, och göra ett prov på plats men eftersom att jag fick lämna in en vecka senare så fick jag ta med 3, men jag tog med 4 ist. Här är den 4e. Symboliserar en känsla.
Gissa vilken kändis? ledtråd: är med i en film om andra världskriget där USA:s flotta blir förstörd.
Åh jag älskar verkligen att rita män. Därför ser jag fram emot att rita av dennis, så jävla snygg erkänner jag. Haha :) Kram alla!

Nervös som faaan!

Tjo! Idag är det nästa intagningsprov. Denna gång till Rytmus! Har varit väldigt upptagen med att lära mig deras låt, och jag kan den inte ens än! hinner med en lektion i skolan innan  jag måste börja dra mig dit. Ni får önska mig lycka till. :)
Jag ska sjunga deras låt: Natural woman
och en låt som jag valt själv: Rain - patty griffin.
Båda riktigt fina låtar.
erkänn att min kompis är söt?

RSS 2.0